Rådgivning

Samfundet ændrer sig konstant. Dette giver vores selvstændige erhvervsdrivende nye udfordringer og dermed også behov for individuel rådgivning. Økonomisk rådgivning er en tillidssag og er en naturlig del af vores rådgivning.

CFO services

Vi tilbyder finansiel og organisatorisk sparring på ledelsesniveau. Det betyder at vi, i en aftalt periode, bliver en del af hverdagen i jeres virksomhed og arbejder ud fra vores professionelle erfaring.

Dødsbo-behandling

I forbindelsen med dødsfald er der ofte mange økonomiske spørgsmål. Vi tilbyder hjælp til døds-behandling i forbindelsen med private skiftende boer.

Finansiering

I forbindelse med et behov for finansiering, så skal virksomheden præsentere deres nuværende situation til banken eller øvrige finansielle samarbejdspartnere, samt en fremtidig forretningsplan og forventninger.

Vi tilbyder at udarbejdet det nødvendige materiale og vi deltager gerne i efterfølgende møder med bank eller øvrige samarbejdspartnere.

Forretningsudvikling

Enhver forretningsudvikling kræver både en strategi og et overordnet mål. For at hjælpe jer med at opnå jeres mål og udvikle jeres virksomhed, så tilbyder vi økonomisk rådgivning igennem hele processen. Vi kan tilbyde jer et økonomisk overblik, så I kan træffe de korrekte beslutninger i forbindelse med jeres forretningsudvikling og ønsket mål.

Generationsskifte

Alle virksomhedsejere må på et tidspunkt tag stilling til et ejerskifte eller et generationsskifte. I forbindelse ved et ejerskifte eller generationsskifte vil der være en række overvejelser, og et skifte kræver en god forberedelse. Vi tilbyder rådgivning igennem hele processen uanset om det gælder et familiemæssigt eller kapitalmæssigt ejerskifte eller generationsskifte.

Køb og salg af virksomhed

De færreste erhvervsdrivende har erfaring med køb og salg af virksomheder. Derfor er det naturligt at henvende sig hos en professionel rådgiver, for at sikre en forståelse for processen og en problemfri transaktion. Vi har mange års erfaring med rådgivning indenfor køb og salg af virksomheder og vi kan derfor hjælpe jer sikkert igennem både køb og salg.

Opstart af virksomhed

Vi tilbyder rådgivning ved opstart af ny virksomhed. Vi rådgiver omkring registrering hos erhvervsstyrrelsen, skat og moms, stiftelse af selskab, samt selskabskonstruktioner for at sikre at I få en god start med jeres nye virksomhed.

Skatterådgivning

Skattelovgivningen ændres løbende og vi følger naturligvis udviklingen tæt, således at vi altid er opdateret og dermed bedst mulig kan tilbyde jer den bedste rådgivning indenfor skat og moms.