Ydelser

Bogholderi, moms og budgetter

Vi hjælper både mindre og mellemstore virksomheder i det daglige arbejde indenfor styring af bogholderi. Vi kan tilbyde udarbejdelse af periodebalancer, momsafregning, debitorstyring, lønadministration m.m.

Det er vigtigt for enhver virksomhed at have et økonomisk overblik, over både den nuværende situation og forventninger til den fremtidige økonomiske udvikling. Vi tilbyder derfor udarbejdelse af alle typer budgetter, som er med til at danne det nødvendige overblik af virksomhedens likviditet og økonomi.

Vi har erfaring i brug af alle økonomi systemer, som f.eks. C5 og e-conomic, samt et indgående kendskab til SAP, FI SAP, BA SAP, og Oracle business solutions mm.

Revision m.v. samt udarbejdelse af regnskaber og selvangivelser

Igennem uddannelse og arbejdserfaring, så har vi naturligvis de nødvendige kompetencer for at kunne udarbejde den lovpligtige revision af jeres virksomheds årsregnskab og selvangivelser. Vi tilbyder også en udvidet gennemgang af jeres årsregnskab, samt alle typer erklæringsopgaver.

Et veludført årsregnskab vil give jer et godt arbejdsredskab til brug af analyser, forhandlinger med pengeinstitut og rapportering til det offentlige. Vi har derfor fokus på gennemgang af jeres årsregnskab, for at tilbyde jer den korrekte faglige rådgivning og dermed give jer en god forståelse af regnskabets indhold.